Beste koffiezetapparaat bonen

Vol automaat koffiemachines

Het gaat hierbij om een keuze te maken betreffende het beste koffiezetapparaat omtrent bonen. Zo’n apparaat maalt de koffiebonen om er vervolgens koffie van te zetten, waardoor u het zo vers mogelijk krijgt. Een koffiemachine die gebruik maakt van bonen heet ook wel een vol automaat koffiemachine. Hierin zijn diverse varianten op de markt te koop. Volgens de Consumentenbond behoort de ‘Delonghi ECAM 21.117 tot de beste toestellen die je kan gebruiken.

beste koffiezetapparaat bonen

SB’ tot het beste koffiezetapparaat bonen van dit jaar, 2013

Dit apparaat kan de favoriete instellingen van u opslaan en heeft diverse mogelijkheden omtrent soorten koffie, zoals de cappuccino maken. De beste koop en zeker ook een goed degelijk product gaat uit naar de ‘Philips Saeco Intelia Focus HD8751/11’. Dit is overigens ook één van de soorten als het gaat om het beste koffiezetapparaat bonen en komt ook nog eens ‘goedkoop’ uit de testoordelen van diverse consumenten. Het zetten van 2 kopjes tegelijk gaat in twee stappen en de machine is voorzien van een Led display schermpje, waarop gezien kan worden welke instelling u heeft geselecteerd. Maar dit apparaat doet zeker niet onder de ‘Delonghi’ versie om verzekerd te zijn van een goed kopje koffie, gemaakt van verse koffiebonen.

Update 2021

Ik update deze website niet actief genoeg meer, en heb daarom besloten om zelf op zoek te gaan naar een website die dat wél doet. Op Techgeek.be maken ze ieder jaar een update van hun lijst met beste koffiezetapparaten; en deze is steeds up to date en voorzien van goede info. Een aanrader, dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.